Her finder du links der peger på sider som vi mener er spændende og relevante.

Flensborg Avis – det danske talerør i Sydslesvig.
Hvis man ønsker at vide hvad der rører sig i mindretallet og (Nord-)Tyskland, er Flensborg Avis et godt sted at starte.

Grænseforeningen – er hovedforeningen for alle lokalafdelinger.
Siden indeholder mange spændende artikler og links. Et godt sted at starte hvis man ønsker at vide mere.

Grænseforeningen – Undervisningsmateriale. Tyske og danske elever (og alle andre) på ungdomsuddannelserne kan blive klogere på grænselandet på både tysk og dansk ved hjælp af et nyt tosproget undervisningshæfte og tysk undervisningssite. Undervisningsmaterialet er udviklet af Grænseforeningen i samarbejde med Universitetet i Kiel og Region Sønderjylland-Schleswig.

Jubilæumsåret 2020 – I 2020 er det 100 år siden at grænsen blev flyttet og fastlagt til dens nuværende placering. Det vil blive fejret med mange arrangementer fra officiel side på både dansk og tysk side. Se de mange spændende arrangementer på deres egen hjemmeside.