Foredrag 2019

Her kan du se både vores afholdte og kommende foredrag i 2019.

Vi bestræber os på at lave et afvekslende program, der selvfølgelig handler om Sydslesvig og grænselandet, men også berører emner som national identitet, historie, personlige skæbner med mere.

25. februar
Filmaften om Rumænien ved Per Knudsen, medlem af ”Remets Venner”.

25. marts
Flemming Meyer: Sydslesvig i dag.

29. april
Esben Buch …fortæller i Grænseforeningen om det gamle Aalborg – krydret med naturoplevelser. Og afholdt generalforsamling.

24. til den 26. maj: Deltagelse i De danske Årsmøder i Sydslesvig.

23. september
Tidligere generalkonsul Henrik Becker Christensen: Første verdenskrigs afslutning og grænselandet.

Uffe Østergaard: EU og nationale mindretal

Juleafslutning ~ glögg, hygge og fællessang med Gaardsangerne fra Aalborg.
Se mere nede.

Juleafslutning den 25. november 2019

OBS:
I forhold til tidligere annonceret finder mødet IKKE sted på Vejgaard bibliotek, men på:
Bibliotek & Kulturhuset ”Trekanten”
Sebbersundvej 2a
9220 Aalborg Øst kl. 19.30

Det er efterhånden blevet en tradition at Gaardsangerne fra Aalborg afslutter årets møderækker.

Gaardsangerne fra Aalborg

Sang er sundt – det vil sige at vi i aften bliver rigtig meget sunde ☺

En nærmere introduktion af Gaardsangerne er nærmest overflødig. Gruppen består af 7 medlemmer og en sav. Vi kan garantere, at de vil give en god og levende underholdning med musik og anekdoter. Der vil både være noget til smilebåndet og stemmebåndet.

Vi sørger så for at der er mulighed for at købe glögg, kaffe og æbleskiver. Og så synger vi det gamle år ud og julen ind – lige så højt, frisk og festligt som sidste år – sjældent har der været gladere sang i lokalet.