Foredrag 2019

25. februar 2019
Filmaften om Rumænien ved Per Knudsen, medlem af ”Remets Venner”.

25. marts 2019
Flemming Meyer: Sydslesvig i dag.

29. april 2019
Esben Buch …fortæller i Grænseforeningen om det gamle Aalborg – krydret med naturoplevelser. Og afholdt generalforsamling.

24. til den 26. maj: Deltagelse i De danske Årsmøder i Sydslesvig.

23. september 2019
Tidligere generalkonsul Henrik Becker Christensen: Første verdenskrigs afslutning og grænselandet.

21. oktober 2019
Uffe Østergaard: EU og nationale mindretal

Juleafslutning den 25. november 2019

OBS:
Mødet finder sted på:
Bibliotek & Kulturhuset ”Trekanten”
Sebbersundvej 2a
9220 Aalborg Øst kl. 19.30

Det er efterhånden blevet en tradition at Gaardsangerne fra Aalborg afslutter årets møderækker.

Gaardsangerne fra Aalborg

Sang er sundt – det vil sige at vi i aften bliver rigtig meget sunde ☺

En nærmere introduktion af Gaardsangerne er nærmest overflødig. Gruppen består af 7 medlemmer og en sav. Vi kan garantere, at de vil give en god og levende underholdning med musik og anekdoter. Der vil både være noget til smilebåndet og stemmebåndet.

Vi sørger så for at der er mulighed for at købe glögg, kaffe og æbleskiver. Og så synger vi det gamle år ud og julen ind – lige så højt, frisk og festligt som sidste år – sjældent har der været gladere sang i lokalet.